Users browsing this thread: 2 Guest(s)
Errors
In Donkey Kong Country on snes, the sheets Bouncy Bonaza bonus 1 and Elevator Antics Bonus 1 have the same sprite, the two levels must be exactly the same.
[Image: w5xqva2wqod7ni6zg.jpg]
Reply
Thanked by:
I just checked and the same goes for Manic Mincers - Bonus 1 and Torchlight Trouble - Bonus 1. I've deleted all but one and renamed it to refer to all of them, but the name doesn't fit completely in the icon or info box. Should I abbreviate the name to BB/EA/MM/TT?
[img=0x180]http://phazepages.net/code/dilbert/dilbert.gif[/img]
Sprites ~ Sounds
You may have a fresh start any moment you choose, for this thing that we call "failure" is not the falling down, but the staying down. -Mary Pickford
Reply
Thanked by: Mighty Jetters
(02-21-2015, 08:23 PM)puggsoy Wrote: I just checked and the same goes for Manic Mincers - Bonus 1 and Torchlight Trouble - Bonus 1. I've deleted all but one and renamed it to refer to all of them, but the name doesn't fit completely in the icon or info box. Should I abbreviate the name to BB/EA/MM/TT?

Hmm, maybe just "Small Cavern Bonus Room" ?
[Image: w5xqva2wqod7ni6zg.jpg]
Reply
Thanked by:
Good idea, done. I've never played the game though so if anyone else can think of a better name feel free to change it.
[img=0x180]http://phazepages.net/code/dilbert/dilbert.gif[/img]
Sprites ~ Sounds
You may have a fresh start any moment you choose, for this thing that we call "failure" is not the falling down, but the staying down. -Mary Pickford
Reply
Thanked by:
(02-07-2015, 06:13 PM)Petie Wrote: Different browsers treat zips differently for some reason. And to make it worse, how they do so seems to change over time. I've actually modified my code for zips specifically for Firefox in the past so it seems they've changed it again. I'll look into it though. Thanks for the report!

I'm having trouble revising a submission. Namely King Dodongo from Hyrule Warriors. I just wanted to change the name, and it gave me an error:
Reply
Thanked by:
Hmm... that one isn't related to the zip issue. That's the query failing for some reason. Have you tried it more than once? I haven't changed any of the revision code so I'm not sure why it would be breaking all of a sudden.
Reply
Thanked by:
(02-22-2015, 12:39 PM)Petie Wrote: Hmm... that one isn't related to the zip issue. That's the query failing for some reason. Have you tried it more than once? I haven't changed any of the revision code so I'm not sure why it would be breaking all of a sudden.

Yes, I've tried multiple times where each time failed.
Reply
Thanked by:
What are you trying to change the name to?
Reply
Thanked by:
(02-22-2015, 04:33 PM)Petie Wrote: What are you trying to change the name to?

King Dodongo (Normal) in the Hyrule Warriors' section. I'm not sure if it's because the name is too long or what Sad
Reply
Thanked by:
Okay, it took a while but I figured it out. I had mis-labeled a portion of the query which was causing the insert to fail if you weren't updating the large icon (which I guess every previous revision on tMR did). Thanks for the report! To test, I submitted your requested revision on our test account so you won't see the revise link but the revision is in.
Reply
Thanked by: daemoth, puggsoy
(02-22-2015, 07:08 PM)Petie Wrote: Okay, it took a while but I figured it out. I had mis-labeled a portion of the query which was causing the insert to fail if you weren't updating the large icon (which I guess every previous revision on tMR did). Thanks for the report! To test, I submitted your requested revision on our test account so you won't see the revise link but the revision is in.

Thanks so much! Big Grin
Reply
Thanked by:
You know, I just noticed that the Social Sites plugin was broken. I assume it's because of the MyBB 1.8 upgrade, but...yeah. I noticed a disturbing lack of little icons under people's posting info.


It's totally not priority or anything that it gets fixed, I just noticed it and was like



"oh"
[Image: 57d2BGH.png]
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! refs
shoutouts to cutesu for the new av!
Reply
Thanked by:
(02-23-2015, 10:38 AM)Kosheh Wrote: You know, I just noticed that the Social Sites plugin was broken. I assume it's because of the MyBB 1.8 upgrade, but...yeah. I noticed a disturbing lack of little icons under people's posting info.


It's totally not priority or anything that it gets fixed, I just noticed it and was like



"oh"

I see the social icons just fine.
Reply
Thanked by: ~Axis~
So in my options I have "Put the editor in source mode by default" checked, and it works. However when I click Preview Post, it switches to WYSIWYG. Even if I switch it to source mode again, it goes back every time I preview my post.

I realise that the whole editor thing is more related to the general MyBB software than something you have control over, but if it is possible for you to fix this (or even just submit a bug report or something) it would be appreciated.

(Also, just for the record, the social sites icons look fine to me and always have.)
[img=0x180]http://phazepages.net/code/dilbert/dilbert.gif[/img]
Sprites ~ Sounds
You may have a fresh start any moment you choose, for this thing that we call "failure" is not the falling down, but the staying down. -Mary Pickford
Reply
Thanked by:
I doubt this is something I can fix but if I'll look into confirming it and I'll submit a bug report if I can do so.

Edit:
I'm seeing the same thing so I'll go ahead and submit a bug report if there isn't one already.

Edit 2:
Seems there's an active report for this issue and they seem to know the cause so, hopefully, this will be taken care of at some point in the near future.
Reply
Thanked by: puggsoy


Forum Jump: